Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ!!!!!!!


ΣΤΗ ΓΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ - ΟΙ ΜΣΗΜΒΡΙΝΟΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Τα χρόνια έχουν κυλήσει και οι ήρωες των Μεσημβρινών της Ζωής , νερό σε ορμητικό ποτάμι, κατευθύνονται στο μοιραίο ραντεβού τους, εκείνο που θα τους κάνει να σμίξουν στη Γη της Αγάπης.

Η επιστροφή στην πατρίδα για τη Βασιλική είναι μια αναγέννηση. Όμως πρώτα πρέπει να πατήσει στον «τύπο των ίλων» των αναμνήσεών της, να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τα ανείπωτα και τα ανήκουστα, να πάρει πίσω τους όρκους της για να ανακαλύψει τις καινούργιες χαρές.

Η ίδια σκληρή διαδικασία και για τη Λαρώ, που μέσα από τον χαμένο έρωτα ζει μια μεγάλη αγάπη και, νικήτρια, κατορθώνει να ξεστομίσει τα εφτασφράγιστα μυστικά. Τα μυστικά που μόνο μια μάνα μπορεί να αντέξει να τα πει και μόνο μια μάνα μπορεί να αντέξει να τα ακούσει.

Και γύρω στις δυο ηρωίδες όλοι οι άλλοι, οι δικοί τους και οι άγνωστοι που μπορεί να μην είναι τόσο ξένοι όσο φαντάζονται, ούτε τόσο οικείοι όσο πιστεύουν, να καλπάζουν δεμένοι στης μοίρας το άρμα, της μοίρας που τους έδεσε για πάντα μαζί στο Κάστρο της Μυτιλήνης, στις κορυφές των ελάτων της Πίνδου, στα σκοτεινά νερά του Βόσπορου, στο μυστηριώδες ποτάμι της Νέας Υόρκης και στα αυτοκρατορικά ηλιοβασιλέματα της Θεσσαλονίκης.